dilluns, 3 d’octubre del 2011

Països europeus i pobles de la Comunitat Valenciana

Amb aquesta pràctica inaugurem el nostre Blog de l'assignatura Llenguatge d'Especialitat de Ciències Socials i Humanes. A través d'UMapper.com hem creat dos mapes interactius amb els quals podem aprendre d'un mode molt distret, jugant. Quant als mapes, el primer es compon dels 27 païssos de la Unió Europea (UE), i el segon de 20 localitats de la Comunitat Valenciana. Amb aquest recurs es pretén aprendre la localització geogràfica dels mateixos:


  1. Païssos de la Unió Europea: Àustria, Bèlgica, Bulgària, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estònia,Finlàndia, França, Alemanya, Grècia, Hongria, la República d'Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, els Països Baixos, Polònia, Portugal, Romania, Suècia,elRegne Unit, la República Txeca i Xipre.
  2. Pobles de la Comunitat Valenciana: Benlloch, la Vall d'Alba, Castelló de la Plana, Benicàssim, Vila-real, la Vall d'Uixó, Sagunt, Puçol, Paterna, València, Torrent, Cullera, Xàtiva, Gandia, Dénia, Alcoi, Benidorm, Sant Vicent del Raspeig, Alacant i Elx.




1 comentari:

  1. Diverses coses:
    a. La pràctica no està presentada com si fóra una activitat per a 5é i 6é.
    b. El verificador ortogràfic no l'heu passat (o l'heu passat i no li heu fet cas).
    c. El mapa dels països europeus ix massa gran.

    Només pel punt "b", la pràctica ja està suspesa. Sumeu-li també el punt "a" a això.

    Vos heu de llegir molt bé de què va cada pràctica i heu d'aplicar sistemàticament el procediment de treball correcte. És inici de curs i és normal que estigueu encara aterrant, però el quadrimestre és curt.

    Ànim!

    ResponElimina